Annorlunda Mediatuotanto Oy

Ritarikaihoa

Ritarikaihoa (Matti Mattila, grafiikka, 2024) on taideteos, joka on syntynyt kirjailija Jarkko Piispasen esikoisteoksen Kafron, Soturi (2024) innoittamana. Taiteilijan signeeraama alkuperäinen taideteos on myynnissä. Taulu on ohut, kevyt, kestävä ja näyttävä, sillä se on pohjustettu DiPond-kevytlevyyn ja päällystetty kirkkaalla akryylimuovilla, ja se valmistetaan museoiden hyväksymällä menetelmällä. Taulu on valmiiksi kehystetty mustalla Nielsen P11 -alumiinisella kehyslistalla, joka on maahantuojan mukaan Suomen suosituin kehyslista taidekehystyksessä. Kehys tulee ilman lasia. Näin se on kevyt ja turvallinen. Taulun etupuolella on 7 mm näkyvä osa. Sivuprofiilin korkeus eli korkeus seinästä mitattuna on 20 mm. Taustalle tulee rautalanka ripustusta varten. Ripustuskiskot sisältyvät hintaan. Mukaan tulee asennuskisko, joka ruuvataan kahdella ruuvilla seinään. Kiskon saa helposti säädettyä vaateriin ruuvien säätöurien avulla ja hienosäätö jälkeenpäin on mahdollista. Taulu vain nostetaan asennuskiskon uraan.

Taideteos on saatava myös vedoksena, joita kutakin on tehty 50 kappaletta. Jokainen vedos on numeroitu ja taitelijan signeeraama. Vedos tulostetaan 180 g/m2 laadukkaalle Epsonin Presentation Paper HiRes -mattapaperille. Paperit soveltuvat hyvin kehystettäviin tauluihin ja myös pohjustettaviksi. Vedos toimitetaan kehystämättömänä ja sen leveys on 150 cm ja korkeus 90 cm.

Myynti

Hinnat sisältävät toimituskulut Suomeen sekä arvonlisäveron 24 %. Annorlunda Mediatuotanto Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä teosten myyntiin ja tiedusteluihin liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse osoitteeseen myynti ä annorlunda.fi (korvaa ä-kirjain @-merkillä).

Matti Mattila: Ritarikaihoa

Matti Mattila: Ritarikaihoa (2024), grafiikka, 107 cm x 60 cm

Alkuperäinen teos, hinta 1 400 €

Vedoksen hinta 125 €/kpl

Matti Mattila: Ritarikaihoa

Mallikuva on viitteellinen eikä mittakaavassa. Taustakuva Naomi Hébert

taide